Hva skjer #1

Hva skjer #1

Har fått laget adminsystem til dBendiksen.no, hovedsiden vell å merke.
Nå kan jeg legge til bilder og opplaste dem via databaser og jQuery. Ganske så inntresangt med tanke på at alt styres fra bare en side. Det mest irriterende ved å lage et slikt system er at det føler så «tamt» ut, hvis dere skjønner… litt usikker hvordan jeg skal forklare det.

Men har ennå litt problemer med å integrere jQuery fra andre sider.. mere at jeg ikke har fått med med så veeeeeldig mye av ha som sies på de forskjellige sidene. Men øvelse gjør mester.. right?

Fått omkodet og fjernet en rekke funksjoner i Speedshift som jeg ennå den dag idag ikke skjønner hvorfor er der. Spesielt dette med kvitteringer >.<
Har sikkert fått oppdatert spillet flere ganger enn hva jeg kan telle på hendene. Jeg har brukt til nå 21 timer på bare disse oppdateringene eller fiksene. Har også fått «tweeket» reparerings funksjonen og bensin funksjonen, litt av poenget med spillet er at du er forskjellige plasser, og har nå fått en slags følelse på at du er en annen plass. Men har ennå ikke fått implementert det riktig ennå. Har også fått lagt till og endret noen ting ved å kjøre «rundt» i spillet, her var det mange «oppdrag» som måtte fikses eller endres på.

Åpningstider scriptet har jeg ennå ikke sett mere på. Må få annonsert litt rundt med dette prosjektet. Mere for at det er så sinnsykt mange butikker her i norge, så hvis jeg skulle lagt til alle her, ville det tatt meg over 2 mnd. Har heller ikke fått skrevet noen guider, dette grunnet er at jeg venter på at folk spør om hjelp til forskjellig. Jo flere som spør, jo flere kan jeg eller vill jeg lage.

(the)Olympians.no er en dårlig innvestering, for å si det mildt. Kansje mere for at jeg ennå ikke har fått laget det ferdig. Men det er der, og mann kan spille det. Trenger vell flere fiender og mere historie bak spillet, en ryggmarg på en måte. Noe som jeg sikkert må begynne å lete etter straks.

Ellers er denne bloggen godt igang, har fått lagt bilde til i toppen og oppdatert den til 3.9.
Litt imponert av meg selv til å ha hatt den bloggen siden februar… ehm.


Ukategorisert
Stengt for kommentarer.