Oppdateringer på dBendiksen.no!

Oppdateringer på dBendiksen.no!

Gammelt innlegg.

Da har jeg endelig fått oppdatert bloggen min. Ikke akkraut at det var så vnanskelig. Men med nye funksjoner kommer stadig nye sikkerhetshull som må tettes eller fikses. For tiden driver jeg på med det nye Speedshift. Det er ikke så mye som er kodet ennda så ennå er det bare 2 tabeller som du bare kan legge til biler og deler til bilen. Men det kommer seg. Ser vell egentlig ikke noe for meg ennå, men innspirasjonen komer vell etterhvert håper jeg.

Har laget noe form for bilde hosting for meg selv men det har jeg fjernet grunnet for risikoen for at for mange kom til å bruke det til sine bilder. Har også fått lagt ned olympians.no grunnet for at jeg ikke kan gjøre noe med akkurat dette, tar lettere sagt for lang tid.

Det var det for denne gangen!


Ukategorisert
Stengt for kommentarer.