Prosjekter, webhotell og phpMyadmin

Prosjekter, webhotell og phpMyadmin

Gammelt innlegg.

Har hatt veldig mye å gjøre i det siste. Har vell heller ikke skrevet så mye i bloggen heller på grunn av tid… eller motivasjon.

Alle prosjekter er blitt satt på vent.
Olympians har jeg mer eller mindre gitt opp grunnet webhotell mangel. Finner liksom ingen som passer. Å heller ingen så sikker som jeg vil ha dem. Prosjektet er blit pakket inn å satt til side. Får se om jeg gidder eller motiverer meg nokk, trenger sikkert en ide for å motivere meg her. hmm.

dansan.no har blitt endret til sansun.no grunnet at daniel[at]dansan.no hørtes ikke helt riktig ut. Jeg er alt for pirken på slike ting, det har jeg alltid vært, ivertfall når det kommer til det riktige domene navnet og ikke minst e-post adressen min, som jeg bruker mer eller mindre hele tiden.

På denne siden har jeg fått satt opp login system med galleri funksjon, prøvde ut noen av mine gammle funksjoner fra 2013, men innså vell at disse ikke var helt sikkret slik som jeg hadde sett for meg egentlig. Tilbake til nettsiden, her har jeg gjort endringer bakom i koden, noe som dere ikke legger merke til fra ett leserpunkt.
Har også fått laget blogg/devblog script hvor jeg lett kan redigere å lege til og ikke minst slette…

Har også byttet ut phpMyAdmin med HeidiSQL, ett lokalt program fra Windows Store. Er overaskende bra så fremst du blir kjent med programmet og hvordan det virker. Har jo brukt phpDesigner 8 nå i vell 3-5år så dette progammet kjenner jeg inn å ut. Kjekt å lagre kodesnutter og snarveier(!).

Jeg har drevet en go del med ett gårds spill lenge nå, tanken bakom var tekstbasert og venting på at du gjør noe, for eksempel at du skal tømme møkker/spre møkker med vogn. Dette skal jeg komme tilbake i en annen artikkel.

Det var det, til neste gang!

Stengt for kommentarer.