Tanker rundt prosjekter

Tanker rundt prosjekter

Etter å ha laget hjemmesiden min vurderer jeg sterkt å sitte meg ned med Speedshift. Problemet er at jeg må ha ett nytt navn til siden. Jeg begynner også å skjønne meg mere og mere på jQuery. Både hvordan det virker og hvordan det utføres, men må se litt mere også på CSS siden det har mye å gjøre med klasser og ID bruk. Kansje noe for helgen?

Har fått laget ett gallerisystem for hjemmesiden også. Ved å trykke på bildene kommer du til en slags bilevisning. Ved å trykke på neste eller forrige bilde kommer du til dem. Egentlig ikke store hokus pokus’et. Men det virker. Må få laget noe adminsystem til hjemmesiden også.. men jobber med et tab-system som jeg ikke helt sikkert ennå har forstått meg på. Litt usikkert, må komme tilbake til dette systemet senere, ivertflal etter jeg får litt flere funskjoner som jeg kan bruke på siden.

Etter mye tenking, innser jeg at jeg må ta tak i Speedshift. Må få ryddet opp i filer og funksjoner. Men problemet er at det er så sinnsykt mye, motivasjonen strekker bare ikke til. Venter forresten på å få kjøpt meg et tegnebrett til pc. Sånn at jeg kan få laget mine egene biler og ikoner til spillet, slik som jeg vill ha dem. Men igjen, må se hva som må til. Har begynnt smått med selve bilsystemet igjen, men får ennå ikke den følelsen av å kjøpe å slege bil(er). Det er noe som jeg må gjøre rundt dette, ennå litt usikkert på hva. Kansje noe som brukere faktisk legge bilen i handlevognen? Nee. Det hørtes bare domt ut.. legge bilen du kjøper i en handlevogn? Dagens. Men kunne godt ha hatt noe slikt til delesystemet, spesielt hvis brukeren kjøper flere deler. Og istede for å sende brukere kvitteringer? hm. Noe jeg må fjerne er slike funksjoner, som er helt ut av kontroll spør du meg.


Ukategorisert
Stengt for kommentarer.