Tiden flyger!

Tiden flyger!

Gammelt innlegg.

Den tiden går jammen fort. Tenk det, for over 6 år siden startet Jeg å kode Speedshift. Noe det enngang ikke het i den tiden. Bilspillet.org…. yeah, belive it or not. Mye som har skjedd med spillet siden den gang ivertfall og mere håper jeg at det blir.

Men etter en helg med koding og fjerning av funksjoner så har jeg fått mere gira på å begynne med det igjen. Har sett en god del på hvordan jeg skal få engasjert brukere til å bruke bilen sin mer. Det som jeg mangler mest er vell at brukere kan bytte for eks. motor på bilen, men det vill da si at jeg må legge til hver del på hver bil slik at det blir riktig. Og ikke nokk med det… jeg må også lage slik at hver del kun passer en bestemt bil. Det blir ikke noe liten jobb for å si det slikt. Har allerede begynt å kartlegge hvordan delene skal levle opp og hvor mye hk ol. de skal ha. Men det tar veldig lang tid. Det er så sinnsykt mye å gjøre, både når det kommer til feilretting, bugs og errorer.

Når man lager et spill vill jo personen som lager spillet hjelpe det han/hun kan. Blir vannskelig uten forklaringer og hjelp rett å slett. Er en bruker ufornøyd så må man prøve noe annet for å sjekke om det fungerer. Noe av det dummeste jeg vet er vell å lage errorer (jeg mener når en person trykker legg til så er den lagt til… trenger vell ikke noe bekreftelse på det? see my logic?)… er vell ikke det beste jeg gjør når jeg lager et spill. Men har laget alt som må till nå i ny og forbedret db.. håper bare at det hjelper med tanke på loading time.

Serveren(e) fra Hostgator virker helt utmerket. Jeg angerer ikke den dag idag at jeg kjøpte webhotell hos dem. Mye bede ivertfall enn hva One sine ekstremt tamme og trege servere.
Men etterhvert som tiden går innser jeg at det er på tide å kansje investere i en dedikert server. Er veldig usikker på hvordan dette fungerer men farten på spillet og siden til Speedshift skal ivertfall 2 om ikke 3 dobbles. Håper det bare hjelper. Har sjekket veldig mange partnere, både Hostgator og noe som kalles Servermania. Disse skal ha 99 dollar + 38 dollar m/cPanel hver månde, det vill si ca 850,- norske kroner (pr. 23082014). Ikke mye med tanke på hva både domenene koster og 2 Webhotell hos Hostgator koser (ikke mye forresten – 64,- mnd). Men må se hva jeg gjør, kansje etter vinteren? Jeg må prøve noe nytt kansje? Har snakket med Servermania, og de sier jeg kan ha opp til 5 IPer på min server. Ikke vet jeg hva det betyr men ifølge hva dem sier så kan jeg ha 5 domener koblet til serveren(?). Ikke vet jeg, dette må jeg finne mere ut om.

Har fått flyttet bloggen over til dBendiksen.no istedet for dBendiksen.no/blogg. Jeg brukte WordPress før men gikk litt lei av å måtte logge inn for også skrive… hvorfor bare ikke gjøre det enkelt vet en innlogging under samme siden? Men slik som dere ser så er det ivertfall noe som skjer med både meg og Speedshift. Ikke alltid like god å skrive i denne bloggen men bedre sent enn aldrig.

Uansett, til neste gang!

Ukategorisert
Stengt for kommentarer.